Успешно приключи осми турнир Загорски стрелец

19При отлична организация и с подкрепата на Община Стара Загора, Граждански клуб ЛИПА, Обществен Дарителски Фонд - гр. Стара Загора и фирма Нова Трейд, успешно приключи VIII-мият национален турнир по стрелба с лък Загорски стрелец за мъже, жени, младежи и девойки. Турнирът е част от спортния календар на Българската Федерация по Стрелба с Лък за 2019 г. и се проведе на 26 и 27 януари в общинска спортна зала Иван Вазов.  В турнирът участие взеха 91 стрелци от 14 отбора от цялата страна. От Спортен клуб Загорски стрелец участие взеха 12 състезатели в олимпийския стил - мъже, жени, младежи и девойки.

В индивидуалната надпревара състезателите на СК Загорски стрелец достигнаха до 1/8 финал. Достойно се представи мъжкият ни отбор, който завоюва призовото трето място. След оспорвана битка отборите жени и младежите на СК Загорски стрелец останаха на четвърто място.

С подкрепата си на този атрактивен турнир Граждански клуб ЛИПА продължава традицията за съдействие на развитието на спорта и здравословния начин на живот в Града на липите. Тази година за 8-ми пореден път в Стара Загора ще се проведат Детски игри Старозагорски олимпийски надежди, основен организатор на които е ГК ЛИПА.

Top
SJ Time - шаблон joomla Оригами